Telefonisch of online consult

Vanwege Covid-19 bieden wij onze hulp volledig op afstand aan. We overleggen graag met jou welke oplossing het beste voor jou werkt.

Telefonisch of online consult

Vanwege Covid-19 bieden wij onze hulp volledig op afstand aan. We overleggen graag met jou welke oplossing het beste voor jou werkt.

Maak een persoonlijke afspraak bij Melioro

Vul het formulier hiernaast in. Wij nemen vervolgens zo snel als mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak. 

Wellicht te overvloede: wij gaan verstandig met jouw gegevens om. Door dit formulier in te vullen, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. 

Aangezien privacy bij ons heel hoog in het vaandel staat, hebben we speciale beveiligde berichtenverkeer. Indien je privacygevoelige informatie naar ons wilt versturen, kunnen wij je daarvoor een speciaal beveiligd bericht sturen. 

 

 

6 + 14 =

Locatie Haarlem 

We heten je van harte welkom bij onze locatie in Haarlem. Wij zitten gevestigd in de oude bollenschuur op het Wilhelminapark. Deze oude bollenschuur is volledig gerenoveerd tot zorgcentrum: zorg onder een dak, ofwel ZOED Wilhelminapark. 

Kom je met de auto?

Mocht je een navigatiesysteem gebruiken, zet deze dan op het adres Wilhelminapark 27. Rijd tussen de huisnummers 27 en 29 het parkeerterrein op. Je kunt hier je auto parkeren. Parkeer liever niet in de buurt, want daar geldt een parkeervergunning. 

Kom je met het OV? 

Raadpleeg de beste route via http://9292.nl 

Handige documenten

Hieronder vind je een aantal downloads. Deze downloads kunnen jou en ons inzichten geven, die handig zijn voor het consult. 

Checklist: consult

Hier is een checklist voor het consult. Weet je zeker dat je alles hebt voorbereid!

Dagboek PLUS

Niet alleen maar jouw voeding bijhouden; dit dagboek bevat een format voor alle pijlers.

Eetdagboek

Jouw lichaam moet het doen met alle grondstoffen die je via jouw voeding binnen krijgt.

Routebeschrijving

Download hier gemakkelijk de routebeschrijving voor jouw afspraak.

Veelgestelde vragen

Mag ik samen met iemand naar het consult komen?

Je staat helemaal vrij om met meerdere personen naar de afspraak te komen. Wil je graag een gecombineerde afspraak, vermeldt dit dan bij het plannen van de afspraak. Wij zorgen ervoor dat jullie voldoende tijd krijgen. Tijdens de Covid-19 periode overleggen we graag vantevoren met jullie wat de mogelijkheden zijn van gecombineerde consulten.

Moet ik elke week langskomen?

Melioro maakt geen gebruik van een vast behandelplan -want iedere situatie is anders. We bepalen samen met jou tijdens het intakegesprek wat de mogelijkheden voor jouw situatie zijn. Aan het einde van het intakegesprek heb je een overzicht van de mogelijkheden en de kosten van een behandeling. Een behandeling is altijd optioneel, je bent nergens in het traject verplicht tot afname.

Ik wil mijn afspraak afzeggen, kan dat?

Heb je een afspraak gepland, maar kun je niet op de afgesproken tijd aanwezig zijn? Zeg de afspraak uiterlijk 24 uur van tevoren af. Dan kunnen wij in jouw plaats iemand anders helpen. Dat zorgt ervoor dat jij ook weer sneller terecht kunt. Je kunt jouw afspraak afzeggen of wijzigen door te bellen of te e-mailen naar info@melioro.nl.

Lukt het je niet om uiterlijk 24 uur van te voren af te zeggen, dan brengen wij €45,00 in rekening. Deze factuur kun je niet bij jouw zorgverzekeraar declareren en dien je zelf te betalen. 

Zijn er ook mogelijkheden om consulten op afstand te houden?

Jazeker, met de uitzondering van een intakegesprek en een analyseconsult. Deze zijn altijd op onze locatie. Goed om te weten: sommige zorgverzekeraars vergoeden geen telefonisch of e-consult (via Skype bijvoorbeeld). Heb je vragen over de mogelijkheden, stuur ons een berichtje (info@melioro.nl), zodat we samen kijken wat voor jou het beste uit komt. In verband met de huidige Covid-19 situatie houden we alle consulten ook op afstand. Daarnaast hebben we de mogelijkheid om op een veilige manier 1 op 1 consulten te houden. Onze lokatie in Haarlem is geschikt om de 1,5 meter afstand te garanderen.

Wanneer kan ik een afspraak plannen?

We streven ernaar om binnen één week een afspraak te kunnen inplannen. Natuurlijk hangt dat van beide agenda’s af. De dagen dat wij spreekuur hebben, zijn: 

  • Maandag 9:00 – 17:00 uur 
  • Dinsdag 9:00 – 17:00 uur
  • Woensdag gesloten
  • Donderdag 9:00 – 21:00 uur
  • Vrijdag 9:00 – 17:00 uur

Privacy

In onze algemene voorwaarden kun je meer lezen over jouw privacy. Wij nemen privacy serieus, daarom willen we het volgende uitlichten: 

SSL-website

Wanneer je onze website www.melioro.nl en de daarbij behorende websites bezoekt, communiceer je via een beveiligde SSL-verbinding (GlobalSign Extended Validation CA). Dit is de hoogst mogelijke beveiliging voor reguliere websites. Alleen de bank is beter beveiligd. 

Beveiligde e-mail

Wanneer je een bericht stuurt via een van de contactformulieren, ga je ermee akkoord dat we je naam, e-mailadres en eventueel jouw telefoonnummer gebruiken om jou een reactie terug te sturen. 

Privacygevoelige informatie, kun je veilig naar ons versturen via beveiligde e-mail. Om hiervoor in aanmerking te komen, sturen wij jou een bericht. Dit bericht kun je in de beveiligde omgeving, via een toegangscode op jouw telefoonnummer, openen. 

Beroepsgeheim

Diëtisten zijn gebonden aan normen en waarden, die zijn vastgelegd in gedragsregels. Deze regels staan in de Beroepscode voor Diëtisten. De beroepscode is een kwaliteitsinstrument voor de beroepsuitoefening. Patiënten/ cliënten (verder cliënten genoemd) weten zich bij het aangaan van een professionele relatie met de diëtist verzekerd van behandeling en begeleiding, die aan deze kwaliteitseisen voldoet.

Diëtisten die zich registreren bij het Kwaliteitsregister voor Paramedici verklaren daarmee de beroepscode te onderschrijven.

Behandelovereenkomst

Bij het eerste gesprek, vragen we je een behandelovereenkomst te tekenen. Je kunt de behandelovereenkomst hier vooraf inzien. 

Volg ons

Contact opnemen

Melioro. Het kenniscentrum voor klinische Psycho Neuro Immunologie
Share This