Herstel je gezondheid – natuurlijk

Ervaar je signalen dat je lichaam niet meer optimaal functioneert? Merk je dat er aan het einde van jouw energieniveau een (groot) deel van de dag over is? Heb je last van klachten of zijn deze klachten samen een onderdeel van een ziektebeeld? Dat moet toch gezonder kunnen? 

Wij gaan op zoek naar de oplossing van de oorzaak van jouw gezondheidsklachten. Dit doen we door, om te beginnen, te luisteren naar jouw verhaal. Tegen welke klachten loop je aan? Wanneer zijn die begonnen? Hoe heeft dit zich ontwikkeld? Dit vertalen we naar hoe jouw lichaam werkt. Oh, en in een praktisch plan om je te helpen bouwen aan een goede gezondheid – natuurlijk. 

Een persoonlijk plan

Niemand is zoals jij. Jouw situatie is uniek. We zijn allemaal ‘maar mensen’ en mensen veranderen. Misschien situaties nog wel meer..

Daarom is het belangrijk dat je een passende leefstijl vindt. Een die voor jouw situatie werkt.

Nog belangrijker is, om regelmatig na te gaan of jouw dagelijkse activiteiten je nog steeds dichter brengen naar wat voor jou een rijk en waardevol leven is.

Hoe ziet een consult eruit?

‘Of ik in een warm bad stap!’ Dat is een van de reacties die we regelmatig krijgen als men in ons behandelcentrum binnen komt. Niet alleen in onze praktijk, maar in heel ZOED draait het om jou. Jouw welzijn, gezondheid en vitaliteit.

Daarom vinden we het ook zo belangrijk dat jij jouw verhaal kwijt kunt. En dat is de reden dat we eigenlijk altijd aan je vragen: ‘wat kan ik voor je doen’ of ‘hoe kan ik je helpen’? En dan volgt de rest van het gesprek vanzelf… 

Functioneer jij op wilskracht?

Kost het aanpassen van je gewoonten te veel wilskracht? Is het aanpassen van jouw voeding altijd maar tijdelijk? Het is belangrijk om, met alle moderne gemakken van tegenwoordig, alsnog optimaal te functioneren.

Dat is dus niet alleen zo met voeding, maar ook met inspanning, leefomgeving, ontspanning, slaap, zingeving en gedrag. Daarom zie je ALTIJD al deze pijlers in jouw persoonlijke plan terug.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

5 + 2 =

Wil je graag weten wat wij voor jou kunnen betekenen en hoe dit er in jouw situatie uit kan zien? We nodigen je graag uit voor een gratis kennismakingsgesprek van ca. 15 minuten. 

Tijdens dit gesprek horen we graag meer over jouw situatie. Hierna kunnen we een indicatie geven van de manier waarop we je kunnen ondersteunen. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Genoeg energie

voor een optimale gezondheid

Energieke Natuur

Optimale gezondheid is niet alleen natuurlijk; het is een energieke staat van zijn. Onze voorouders wisten dit instinctief, ze leefden in een dynamische balans met de natuur.

Waarom zouden we genoegen nemen met een leven zonder die energieke vitaliteit?

Optimale Prestatie

Is het mogelijk om te spreken van optimale gezondheid als je constant vermoeid bent, stemmingsschommelingen ervaart of je je voeding moet aanpassen om je energiek te voelen?

Wij geloven dat je pas echt gezond bent als je lichaam optimaal functioneert, gedreven door een duurzame bron van natuurlijke energie.

De Zeven Pijlers

Je gezondheid is een samenspel van zeven energiepijlers: voeding, inspanning, slaap, zingeving, leefomgeving, ontspanning, en gedrag.

Elk van deze pijlers draagt bij aan je totale energieniveau en dient in balans te zijn voor een leven vol vitaliteit.

Energie-beheer

Wat heeft jouw lijf nodig om niet alleen goed maar energiek te functioneren?

Bij Melioro helpen we je deze vragen te beantwoorden en je energie op peil te houden, natuurlijk en duurzaam.

Contact opnemen

Melioro. Het kenniscentrum voor klinische Psycho Neuro Immunologie
Share This