Herstel je gezondheid – natuurlijk

Ervaar je signalen dat je lichaam niet meer optimaal functioneert? Merk je dat er aan het einde van jouw energieniveau een (groot) deel van de dag over is? Heb je last van klachten of zijn deze klachten samen een onderdeel van een ziektebeeld? Dat moet toch gezonder kunnen? 

Wij gaan op zoek naar de oplossing van de oorzaak van jouw gezondheidsklachten. Dit doen we door, om te beginnen, te luisteren naar jouw verhaal. Tegen welke klachten loop je aan? Wanneer zijn die begonnen? Hoe heeft dit zich ontwikkeld? Dit vertalen we naar hoe jouw lichaam werkt. Oh, en in een praktisch plan om je te helpen bouwen aan een goede gezondheid – natuurlijk. 

Een persoonlijk plan

Niemand is zoals jij. Jouw situatie is uniek. We zijn allemaal ‘maar mensen’ en mensen veranderen. Misschien situaties nog wel meer..

Daarom is het belangrijk dat je een passende leefstijl vindt. Een die voor jouw situatie werkt.

Nog belangrijker is, om regelmatig na te gaan of jouw dagelijkse activiteiten je nog steeds dichter brengen naar wat voor jou een rijk en waardevol leven is.

Hoe ziet een consult eruit?

‘Of ik in een warm bad stap!’ Dat is een van de reacties die we regelmatig krijgen als men in ons behandelcentrum binnen komt. Niet alleen in onze praktijk, maar in heel ZOED draait het om jou. Jouw welzijn, gezondheid en vitaliteit.

Daarom vinden we het ook zo belangrijk dat jij jouw verhaal kwijt kunt. En dat is de reden dat we eigenlijk altijd aan je vragen: ‘wat kan ik voor je doen’ of ‘hoe kan ik je helpen’? En dan volgt de rest van het gesprek vanzelf… 

Functioneer jij op wilskracht?

Kost het aanpassen van je gewoonten te veel wilskracht? Is het aanpassen van jouw voeding altijd maar tijdelijk? Het is belangrijk om, met alle moderne gemakken van tegenwoordig, alsnog optimaal te functioneren.

Dat is dus niet alleen zo met voeding, maar ook met inspanning, leefomgeving, ontspanning, slaap, zingeving en gedrag. Daarom zie je ALTIJD al deze pijlers in jouw persoonlijke plan terug.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

6 + 2 =

Wil je graag weten wat wij voor jou kunnen betekenen en hoe dit er in jouw situatie uit kan zien? We nodigen je graag uit voor een gratis kennismakingsgesprek van ca. 15 minuten. 

Tijdens dit gesprek horen we graag meer over jouw situatie. Hierna kunnen we een indicatie geven van de manier waarop we je kunnen ondersteunen. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Waarom wij natuurlijke, optimale gezondheid belangrijk vinden

Natuurlijk

Eigenlijk is optimale gezondheid heel natuurlijk. Niet alleen omdat het voor iedereen vanzelfsprekend zou moeten zijn. Ook omdat het de gezondheid is, zoals onze oer-ouders die hadden.

Duizenden jaren was dit de norm, waarom nemen we nu genoegen met minder?

Optimaal

Ben je gezond als je soms hoofdpijn hebt, elke 2-3 uur iets moet eten of je stemming rond je menstruatie veranderd, etc, etc.?

Wij vinden dat je gezond bent, als je lichaam optimaal presteert, je het onderste uit de kan kunt halen en hier ook de energie voor hebt.

Gezond

Je gezondheid bestaat uit zeven pijlers: voeding, inspanning, slaap, zingeving, leefomgeving, ontspanning en gedrag. Deze zeven horen met elkaar in balans te zijn voor een optimale gezondheid.

Hoe houd je deze pijlers in balans? Wat heeft jouw lijf nodig om écht goed te functioneren?

Contact opnemen

Melioro. Het kenniscentrum voor klinische Psycho Neuro Immunologie
Share This