Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This cursus is currently closed

Wat is het?

Een cursus in onze digitale leeromgeving die je in 12 dagen leert wat echt voedsel is. Je ontvangt voor 7 dagen een maaltijdplan en recepten voor de gehele week in 3 verschillende ervaringsniveaus.

Bij elkaar zijn dat meer dan 60 recepten! Je kunt de cursus ook 3 keer volgen, steeds op een hoger kennisniveau, dan heb je dus bij elkaar voor 36 dagen ondersteuning.

Menuplannen

De menuplannen krijg je kant-en-klaar aangeleverd in drie verschillende kennisniveaus. Wil je wat veranderen of aanpassen dan kun je zelf elk menuplan in de digitale omgeving heel simpel aanpassen. Een recept wisselen voor een ander, een maaltijd voor meer of minder mensen of zelfs je geheel eigen menuplan maken. De digitale omgeving past alles voor jou direct aan.  Je kunt dan zelfs de voedingswaarde opnieuw herberekenen of met een druk op de knop de boodschappenlijsten printen voor jouw gemaakte plan!

Recepten

Alle recepten kun je ook met een druk op de knop aanpassen aan meer of minder personen en direct worden alle ingrediënten en instructies aangepast.

Vind je het fijner om de recepten te printen voor tijdens het koken? Geen punt! Een speciale print-modus helpt je hierbij. Kook je liever met je iPad of iPhone ernaast? Ook dat kan, de recepten hebben een speciale kook-weergave die perfect werkt op iPad of iPhone.

Interactief

Onder alle lessen en alle recepten kunnen gebruikers hun ervaring en tips achterlaten,  je zult steeds meer variatieopties ontdekken. Enkel geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten dus je vind enkel echte en waardevolle reacties.

Hoe het werkt

Starten op een woensdag met: Instap; dag 1

cursus Inhoud

Uitklappen

Pin It on Pinterest