Maximum Impact Challenge winter 2018

door | nov 12, 2018 | 0 Reacties

Het wisselen van de seizoenen vind ik toch altijd iets magisch hebben. In de winter trekt de natuur zich terug – in winterslaap. En dat natuurlijke gedrag merken we met z’n allen ook. 

In de koude periode zitten we liever met z’n alleen binnen. Bij de kachel. Het terugtrek gedrag herken je misschien ook wel in stemming. En om het leed te verzachten -en daar speelt de markt mooi op in- ga je met een schaaltje chocolaatjes, koekjes of ander feest-lekkers op de bank zitten.

Daarom helpen we je tijdens deze challenge om van de suikerverbranding naar de vetverbranding over te schakelen. Hiervoor verandert jouw verbranding, waardoor je niet alleen minder behoefte hebt aan zoetigheden, maar ook veel stabieler in jouw energieniveau zal functioneren. 

Hoe we dat doen? 

Hieronder zie je een lijst van de inhoud van de cursus, met daarin alle modules. In dit geval staat elke module voor een week, waarbij de eerste week een uitzondering is. De eerste week bestaat namelijk uit 2 modules, namelijk: de introductie en ‘week 1’. 

Elke dag krijg je toegang tot een nieuwe les, waar je automatisch per e-mail een notificatie van krijgt. Heb je vragen? Stel ze gerust! Daarvoor kun je terecht in de community of natuurlijk via het formulier wat overal onderaan de pagina staat bij ‘Reactie verzenden’. 

Hoe het werkt

Wanneer je rechtsboven op de groene links ‘uitklappen | Inklappen’ klikt, kun je respectievelijk alle lessen zien, of juist inklappen. Het vinkje achter elke module wordt groen, wanneer je alle lessen uit die module hebt afgerond. Zo zie je eenvoudig jouw voortgang.