Neurotransmitters

Inzicht krijgen in gedrag

Een situatie of gebeurtenis kun je niet veranderen, 

maar je kunt wél veranderen hoe je hierop reageert

 

Stel jij ook je opdrachten het liefste tot het uur voor de deadline uit? Vind je het lastig om de discipline op te brengen om aan je bedrijf te werken? Of heb je juist wel de discipline, maar merk je dat ‘het gewoon niet lukt’? 

Door het in kaart brengen van de werking van de neurotransmitters in jouw brein,  krijg je een idee waarom je die opdrachten uitstelt of waarom je het zo lastig vindt om de discipline op te brengen. Je krijgt inzicht in hoe je het (nog) beter kunt doen in jouw (startende) bedrijf en in je privésituatie en grip op jouw eigen gedrag. 

 We vragen je om deze vragenlijst, ter voorbereiding op de les-dag op zondag bij Rose,  in te vullen.  Je krijgt een inzicht in de werking van jouw neurotransmitters en daarmee een antwoord op bovenstaande vragen. 

Met deze vragenlijst krijg je inzicht in de werking van jouw neurotransmitters

Door op de onderstaande knop “Naar vragenlijst” te klikken, kom je direct in onze webshop. Doorloop de volgende stappen: 

  1. Klik op ” in winkelmand”. Pas de kortingscode “create 217” toe en ga door naar afrekenen, je krijgt nu het product gratis
  2. Vul je gegevens in voor een account (dit is nodig om straks je uitslag in te kunnen zien) en rond de bestelling af. 
  3. Ga vervolgens naar ‘cursussen’ in het hoofdmenu. Hierin ze je alle beschikbare cursussen.  De door jou aangeschafte vragenlijst is in deze lijst nu beschikbaar. Klik deze aan, en je kunt starten met de vragenlijst! 

Deze code is persoonlijk en we vragen je beleefd deze niet te delen met anderen. 

Share This