Hoe zouden onze oer-ouders geleefd hebben?

Door de bomen  het bos niet meer zien:

Iedereen roept van alles over gezondheid: ‘Brood moet je niet eten!’, ‘Je moet 30 minuten per dag bewegen, en niet naar de sportschool’, ‘Stress is altijd slecht voor je lichaam.’. Hoe weet ik nu wat waar is?

Wat heeft JOUW lichaam nodig om goed, of beter: OPTIMAAL te functioneren?

De wereld verandert

Sinds 10.000 – 12.000 jaar is er een omslag gekomen doordat de mens “uit de natuur” is gestapt. Vanaf dit moment is de wereld, onze omgeving, veranderd. En snel ook. Wij mensen veranderen alleen niet zo snel mee…

We stellen ons lichaam bloot aan een omgeving waarvoor het niet is afgestemd.

Alsof je een giraffe in een container zet, met TL-verlichting, een VR-bril, koptelefoon, loopband en sondevoeding. Alsof je een loodgieter vraagt om met zijn gereedschap die dikke boom in de tuin om te halen. 

Hoe kunnen we nu, met alle moderne voorzieningen, alsnog zo optimaal als mogelijk functioneren?

We geven je een hengel voor je gezondheid! 

Huh? Een hengel? Juist! We geven je geen vis om eenmalig van te eten, maar een hengel en leren je om voortaan zelfstandig vis te vangen. Ofwel: we leren je hoe je lichaam functioneert. Op een manier dat jij jouw lijf leert kennen.

Dat jij leert wat goed is voor jouw lichaam en hoe je dus zelf je keuzes kunt maken. Hierdoor kun jij groeien naar echt “Natuurlijke Optimale Gezondheid”.

En dat is onze missie!

Je kunt zelf het heft in handen nemen. Je gezondheid zal hierdoor met enorme sprongen verbeteren. Resultaat: een verbeterde kwaliteit van leven. Voeding, beweging en omgang met stress staan centraal. Jij komt weer in je waarde, in de juiste energie en vitaliteit.

Zo kan iedereen doen waar hij of zij goed in is en maken we de wereld met z’n allen mooier! 

Volg ons

De verschillende afdelingen van Melioro

Het belang van voeding

Kenniscentrum

Chronische klachten

Volg ons

Waarom wij natuurlijke, optimale gezondheid belangrijk vinden: 

Natuurlijk

Eigenlijk is optimale gezondheid heel natuurlijk. Niet alleen omdat het voor iedereen vanzelfsprekend zou moeten zijn. Ook omdat het de gezondheid is, zoals onze oer-ouders die hadden.

Duizenden jaren was dit de norm, waarom nemen we nu genoegen met minder?

Optimaal

Ben je gezond als je soms hoofdpijn hebt, elke 2-3 uur iets moet eten of je stemming rond je menstruatie veranderd, etc, etc.?

Wij vinden dat je gezond bent, als je lichaam optimaal presteert, je het onderste uit de kan kunt halen en hier ook de energie voor hebt.

Gezond

Je gezondheid bestaat uit zeven pijlers: voeding, inspanning, ontspanning, slaap, zingeving, leefomgeving en gedrag. Deze zeven horen met elkaar in balans te zijn voor een optimale gezondheid.

Hoe houdt je deze pijlers in balans? Wat heeft jouw lijf nodig om écht goed te functioneren?

 

Wil jij ook Natuurlijk Optimaal Gezond worden?

 

Overgewicht, vermoeidheid, ondergewicht, jeuk, opgeblazen gevoel en hoofdpijn horen niet bij een optimale gezondheid! Wil jij weten wat je hier aan kunt doen? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een gratis, vrijblijvend strategiegesprek.

Tijdens dit gesprek kijken we, in ongeveer een kwartier, met jou samen wat de beste mogelijkheden zijn voor jouw situatie. Dit kan in een consult of telefonisch. Laat in onderstaand formulier je gegevens achter. Wij nemen dan contact met je op, om samen te kijken wat voor jou het beste is.

 

06 24 45 90 50

Wilhelminapark 28

2012 KC Haarlem

Contact opnemen

Melioro het kenniscentrum voor klinische Psycho Neuro Immunologie
Share This