Neem nooit symptomen weg als je niet weet wat de oorzaken ervan zijn

Je leven als een achtbaan

Het leven van een (jonge) ouder is net een achtbaan. Je wordt heen-en-weer geslingerd in allerlei situaties, het kost energie maar tegelijkertijd levert het je zo vreselijk veel moois op. Het ouderschap is niet altijd even makkelijk. We willen jou, als ouder, ook op gezondheidsgebied ondersteunen.

We willen je inspireren op het gebied van ouderschap, zodat je gezondheid, fitheid en blijheid mag ervaren en kunt genieten van jouw rol als ouder! 

Tips, antwoorden en inspiratie voor iedere fase van het leven van jouw kind

Niet alleen jij als ouder hebt (natuurlijke) gezondheid nodig om optimaal in jouw rol(en) van het leven te kunnen staan. Naast moeder, ben je ook nog partner, collega, vriend(in), etc. Met het krijgen van een kleintje, gebeurt er nogal wat in je leven. Ik durf wel te zeggen dat het flink op z’n kop en door de war wordt gegooid. Dat is ook de reden dat wij je ook op dit gebied graag bijstaan met opvoedtips, antwoorden en inspiratie.

Stap-voor-stap begeleiding

Zodra je grip op jouw oorzaken hebt of ze zelfs opgelost hebt dan stopt onze ondersteuning nog niet. Klachtenvrij zijn is nog geen goede gezondheid, laat staan optimale gezondheid.

Om te zorgen dat jij kunt streven naar optimale gezondheid bieden we diverse coachings- en ondersteuningsprogramma’s, die passen bij jouw lifestyle.

Op die manier ben jij in staat om het onderste uit de kan te halen en de kwaliteit van leven te maximaliseren.

Volg ons

Zwanger & fit

Inspiratie & ouderschap

Baby & Peuter

Het begint bij inzicht: Dagboek plus

Indien je te maken hebt met chronische klachten dan is de eerste stap om inzicht te krijgen in je preciese klachten. Dit kun je natuurlijk met onze behandelaren analyseren maar je kunt ook zelf al veel inzicht krijgen en aanpassingen maken.

Download hier een uitleg en voorbeeld van een klachtendagboek waarin je diverse aspecten van je gezondheid in kaart kunt brengen. Met deze gegevens kan een behandelaar je dan helpen om te achterhalen welke werkingsmechanismen er in het spel zijn.

Volg ons

Waarom wij natuurlijke, optimale gezondheid belangrijk vinden 

Natuurlijk

Eigenlijk is optimale gezondheid heel natuurlijk. Niet alleen omdat het voor iedereen vanzelfsprekend zou moeten zijn. Ook omdat het de gezondheid is, zoals onze oer-ouders die hadden.

Duizenden jaren was dit de norm, waarom nemen we nu genoegen met minder?

Optimaal

Ben je gezond als je soms hoofdpijn hebt, elke 2-3 uur iets moet eten of je stemming rond je menstruatie veranderd, etc, etc.?

Wij vinden dat je gezond bent, als je lichaam optimaal presteert, je het onderste uit de kan kunt halen en hier ook de energie voor hebt.

Gezond

Je gezondheid bestaat uit zeven pijlers: voeding, inspanning, slaap, zingeving, leefomgeving, ontspanning en gedrag. Deze zeven horen met elkaar in balans te zijn voor een optimale gezondheid.

Hoe houd je deze pijlers in balans? Wat heeft jouw lijf nodig om écht goed te functioneren?

Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Veel mensen met chronische klachten hebben al heel wat behandelaren gezien. Aangezien je deze website leest ben je gelukkig niet gestopt met zoeken naar mogelijkheden om je lichaam te helpen. Er zijn altijd mogelijkheden om op zijn minst jouw kwaliteit van leven te verhogen, maar vaak kun je ook oorzaken veranderen.

Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een gratis vrijblijvende kennismaking.

Tijdens deze kennismaking kijken we, in ongeveer een kwartier, met jou samen wat de beste mogelijkheden zijn voor jouw situatie. Dit kan in een consult of op afstand met telefoon / Skype.

06 24 45 90 50

Wilhelminapark 28

2012 KC Haarlem

Contact opnemen

Melioro. Het kenniscentrum voor klinische Psycho Neuro Immunologie
Share This