Belangrijke waarden

Integriteit

Empatisch

Vertrouwen

Gezinsituatie

Getrouwd, dochter van 11 jaar oud en een zoon van 7 jaar oud, tevens twee poezen om de dierentuin compleet te maken.

Banketbakkerij 

Zelf heb ik ervaren, als zoon van een banketbakkers gezin, hoeveel invloed leefstijl heeft op je gedrag. We hebben meer dan 30 jaar boven de bakkerij gewoond en in die tijd heb ik erg ongezond gegeten en geleefd. Hierdoor heb ik in mijn jeugd nogal wat uitdagingen gehad met leren.

Op school was ik altijd bezig met alles wat er om mij heen gebeurde. Elke vlieg in de klas viel mij op en mijn aandacht was overal behalve bij de les.

Tijdens de basisschool was dit al een invloed maar mijn prestaties in klas 6 gaven wel aan dat ik op VWO-niveau kon presteren. In de brugklas HAVO-VWO ging het echter vreselijk fout. Om een lang verhaal kort te maken: Mijn ouders besloten mij op een andere school te zetten in de hoop dat ik daar wel zou gaan presteren.

Ik ging naar het LBO. Jarenlang heb ik daar helemaal niets hoeven doen om voldoendes te halen en heb ik mij van de LBO naar de MBO naar het HBO weten op te werken, waarna ik mijn passie vond en nog steeds druk aan het doorleren ben en zelfs HBO achter mij heb gelaten. Hiermee wil ik aangeven dat ik ervaren heb wat de impact is van een overdaad aan slechte voeding en ongezonde leefstijl. Sinds mijn studie orthomoleculaire geneeskunde heb ik persoonlijk ervaren hoe het ook kan.

In die tijd was het nog niet zo hip om daar het label ADHD aan te hangen maar ik kan mij nog heel levendig herinneren dat ik ergens rond mijn 8e jaar (gok ik) met mijn moeder naar een arts ben geweest en dat mijn moeder folders mee naar huis kreeg over omgaan met kinderen die niet kunnen stilzitten en zich slecht kunnen concentreren. In al mijn studies heb ik steeds meer geleerd hoezeer je invloed kunt uitoefenen op je gedrag door te kijken naar je leefstijl.

Volg ons

Contact opnemen

Share This