Belangrijke waarden

Authentiek 

Empatisch

Veiligheid

Banketbakkerij 

Zelf heb ik ervaren, als zoon van een banketbakkers gezin, hoeveel invloed leefstijl heeft op je gedrag. We hebben meer dan 30 jaar boven de banketbakkerij van mijn ouders gewoond en in die tijd heb ik erg ongezond gegeten en geleefd. Hierdoor heb ik in mijn jeugd nogal wat uitdagingen gehad met leren.

Op school was ik altijd bezig met alles wat er om mij heen gebeurde. Elke vlieg in de klas viel mij op en mijn aandacht was overal behalve bij de les.

Tijdens de basisschool was dit al een invloed maar mijn prestaties in klas 6 gaven wel aan dat ik op VWO-niveau kon presteren. In de brugklas HAVO-VWO ging het echter vreselijk fout. Om een lang verhaal kort te maken: Mijn ouders besloten mij op een andere school te zetten in de hoop dat ik daar wel zou gaan presteren.

Ik ging naar het LBO. Jarenlang heb ik daar helemaal niets hoeven doen om voldoendes te halen en heb ik mij van de LBO naar de MBO naar het HBO weten op te werken, waarna ik mijn passie vond en nog steeds druk aan het doorleren ben en zelfs HBO achter mij heb gelaten. Hiermee wil ik aangeven dat ik ervaren heb wat de impact is van een overdaad aan slechte voeding en ongezonde leefstijl. Sinds mijn studies binnen de orthomoleculaire geneeskunde heb ik persoonlijk ervaren hoe het ook kan.

In die tijd was het nog niet zo hip om daar het label ADHD aan te hangen maar ik kan mij nog heel levendig herinneren dat ik ergens rond mijn 8e jaar (gok ik) met mijn moeder naar een arts ben geweest en dat mijn moeder folders mee naar huis kreeg over omgaan met kinderen die niet kunnen stilzitten en zich slecht kunnen concentreren. In al mijn studies heb ik steeds meer geleerd hoezeer je invloed kunt uitoefenen op je gedrag door te kijken naar je leefstijl.

Naast alle producten en diensten van Melioro ben ik achter de schermen druk bezig met het ontwikkelen van ondersteuning voor mensen met een brein dat anders is aangelegd. Dit word vaak neurodivers of in het engels neurodivergent genoemd. Deze kennis zal of worden geïntegreerd in de producten van Melioro of apart worden aangeboden. Zodra dit voor een groep mensen als pilot beschikbaar komt zal dit worden aangekondigd via de Melioro nieuwsbrief.

 Mijn huidige scholing omvat o.a. Levensmiddelentechnologie (Food Technology), klinische Psycho Neuro Immunologie (kPNI), Orthomoleculaire therapie, Dietist, Acceptance en Commitment therapy (ACT), Ketogene therapie en  een scala aan nascholingen rondom voeding en gezondheid.

Op het moment ben ik naast mijn scholingen rondom gezondheid ook studies aan het volgen rondom regeneratieve landbouw zoals: Consultant Soil Foodweb, Masterclass regenerative agriculture en Permacultuur.

 

Volg ons

Contact opnemen

Ontvang interessante en praktische artikelen over jouw gezondheid

Ontvang interessante en praktische artikelen over jouw gezondheid

Word Energieker met Melioro!

Wil je ook meer energie en minder vermoeidheid?

Meld je aan voor onze 14-daagse nieuwsbrief! We duiken in de wereld van energie en hoe je deze kunt optimaliseren voor een gezonder, gelukkiger leven.

 

Je bent succesvol ingeschreven!

Pin It on Pinterest

Share This