Een nieuwe database, groot nieuws voor Amsterdam, werk aan de website, iets met blauwe muisjes en een nieuwe stagiaire… Kortom, achter de schermen hebben we keihard gewerkt! Hieronder een kleine update van de laatste weken:

Database

Om alle gegevens overzichtelijk te hebben, gebruiken wij een database. Het unieke aan deze database is, dat wij deze volledig hebben samengesteld. Dit betekent dat er nogal wat manuren werk in zitten. Mark heeft zich hierin gestort en de nieuwe database vormgegeven en samengesteld.
In principe verandert er voor jou helemaal niks. Door middel van deze database kunnen wij overzichtelijker te werk en dit zal ten goede komen tijdens de consulten.

Groot nieuws voor Amsterdam!

We zijn druk bezig om grootse plannen uit te voeren voor Amsterdam. Maar, achter de schermen! Ben je benieuwd waar we mee bezig zijn? Houdt ons goed in de gaten!

De website

Waarschijnlijk heb je onze webpagina www.melioro.nl weleens bezocht (en anders doe je dat nu ;-)). Het is een mooie website, met veel informatie. Helaas is de informatie niet altijd even vindbaar en is het overzicht ook een beetje zoek. Daarom zijn wij druk bezig met het verbeteren van de website: één duidelijk overzicht van wie wij zijn en wat wij doen en vervolgens een webpagina met daarop allerlei (wetenschappelijke) achtergronden en artikelen.
Het kan zo zijn dat de bereikbaarheid van de website iets slechter is. Mocht je zelf nog tips of ideeën hebben, horen wij ze graag!

Blauwe muisjes

Ja, het gaat nu echt bijna gebeuren. Vanaf 14 september gaat Judith met zwangerschapsverlof. En de bovenstaande titel verraad het al: Judith is in verwachting van een zoon. Gelukkig is tot dusver alles ‘volgens het boekje’ verlopen tijdens de zwangerschap. Nu breekt de tijd aan om meer rust te nemen. Dit betekent niet dat zij helemaal weg is bij Melioro. Op de achtergrond zal zij nog aanwezig zijn.

Stagiaire

In de periode september 2015 tot en met februari 2016 zal er bij Melioro een nieuwe stagiaire mee lopen. Dit keer komt Mandy Breure ons team versterken. Zij zal meekijken tijdens de gesprekken en een deel daarvan ook uitvoeren. Zij adviseert onder onze begeleiding, en alleen als jij er toestemming voor geeft!
Share This