Wil jij onze recepten testen?

door jul 9, 2016onderhoud

Lancering

We staan op het punt ons eerste product te lanceren. Hierin zitten ook onze eerste recepten.

Om ervoor te zorgen dat deze recepten ook in de praktijk het beste tot hun recht komen zoeken we een klein groepje mensen die deze recepten willen testen voor ons.

Hiervoor hebben we een facebookgroep gemaakt waarin we de recepten plaatsen en waar we ook gezamenlijk de recepten bespreken. Deze feedback gaan wij vervolgens snel verwerken en de recepten direct aanpassen in de splinternieuwe digitale leeromgeving.

OEPS… dat was nog een geheimpje… nou ja bij deze heb je alvast een nieuwtje.. We hebben de afgelopen maanden niet stil gezeten.

Er komt heel erg snel een nieuwsbericht waarin we een update geven van alle vorige berichten en hoe het de afgelopen periode uitgepakt is. Bij het uitvoeren van onze plannen zijn we nogal grondig te werk gegaan en er is een heel systeem uit gekomen. Een geweldige basis waar Melioro op staat en wat heel veel uitbreiding mogelijkheden geeft.

MAAR.. voordat ik hier nu alles ga vertellen… er komt heel snel een bericht met veel meer info. Tegelijkertijd zal er ook op regelmatige basis gestart worden met blogs, artikelen en een ezine/nieuwsbrief.

Terug naar waar dit bericht for bedoeld is: Testers.

Vind jij het leuk om recepten voor ons te testen? Stuur even een email naar mark@melioro.nl en geef aan dat je graag wilt helpen testen. Uit de aanvragen zoeken we een klein groepje dus het kan zijn dat we meer aanmeldingen binnen krijgen (er zijn zelfs al mensen genoteerd) dan we kunnen gebruiken op dit moment.

Er volgen nog veel meer producten waar we ook testers voor kunnen gebruiken dus mocht je in deze ronde niet uitgenodigd worden dan komen er nog veel meer gelegenheden.

Share This