Maak kennis met ons team

Judith Koster

Judith Koster

Orthomoleculair diëtist volgens kPNI

Judith is gespecialiseerd in de zes pijlers van jouw gezondheid. Ze helpt deze vertalen naar jouw situatie, zodat je er praktisch mee kunt werken.
Mark keijzers

Mark keijzers

Therapeut kPNI, diëtist

Mark is goed in het in begrijpelijke taal uitleggen van complexe processen en systemen. Zo krijg je inzicht in waarom je lichaam doet wat het doet.

Vitaliteit op een natuurlijke manier?

Stresssituaties verander je niet altijd even makkelijk. Maar je hebt wel invloed op hoe jij met die uitdagingen uit jouw omgeving om kunt gaan. Heb je hierna nog energie over om te kunnen genieten van een rijk en waardevol leven? Dat is pas vitaliteit! 

Wij geloven dat het altijd een stapje beter kan. En nee, dat wil niet zeggen dat het nu ‘slecht’ gaat. Je kunt altijd werken aan verbetering en tegelijkertijd genieten van de reis! Wij helpen je daar graag bij door je tips en trucs te geven om te kunnen bouwen aan een rijk en waardevol leven.  

Hoe we dat doen?

Ik wil hulp bij mijn klachten

Kom kennismaken met onze behandelaars en laat hun jouw situatie analyseren. Je ontvangt een korte heldere uiteenzetting over wat de mogelijkheden zijn voor jouw situatie

U

Ik wil een analysegesprek inplannen

Laten we samen jouw situatie grondig uiteenzetten en de oorzaken van jouw klachten inzichtelijk maken.

U

Ik wil mijn vitaliteit vergroten

Doe de online vragenlijst en krijg inzicht in hoe jij ervoor staat op alle gebieden van je gezondheid. Je ontvangt een rapport waarmee je precies weet waar je winst kunt behalen.

Hallo, wij zijn Judith en Mark

We zijn diëtisten, orthomoleculair en kPNI therapeuten.

Wij versimpelen gezondheid en leefstijl zodat jij een rijk en waardevol leven kunt leven (zelfs als jij denkt dat dat voor jou niet is weggelegd)

Ons doel is om jou te helpen te ontdekken en daarna te realiseren van wat jij een rijk en waardevol leven vind. Dit is altijd maatwerk en niemand kan jou vertellen wanneer jouw leven waardevol is.

Inderdaad al die magie vind hier plaats. Dus wanneer je wilt ontdekken en vooral realiseren dat jouw leven rijk en waardevol is dan ben je hier op de juiste plaats.

Volg ons

7 Pijlers van je gezondheid

Wat kun je allemaal doen om je gezondheid of je vitaliteit te verhogen? Binnen Melioro werken we met 7 pijlers van jouw gezondheid. Al deze gebieden hebben grote impact op je gezondheid en bijna altijd is een teveel zowel als een te lage aanwezigheid van een pijler een nadelig gevolg op je gezondheid. Alle 7 pijlers hebben ook grote invloed op elkaar dus bij Melioro kijken we altijd met je samen naar alle pijlers.

Waarom wij natuurlijke, optimale gezondheid belangrijk vinden 

Natuurlijk

Eigenlijk is optimale gezondheid heel natuurlijk. Niet alleen omdat het voor iedereen vanzelfsprekend zou moeten zijn. Ook omdat het de gezondheid is, zoals onze oer-ouders die hadden.

Duizenden jaren was dit de norm, waarom nemen we nu genoegen met minder?

Optimaal

Ben je gezond als je soms hoofdpijn hebt, elke 2-3 uur iets moet eten of je stemming rond je menstruatie veranderd, etc, etc.?

Wij vinden dat je gezond bent, als je lichaam optimaal presteert, je het onderste uit de kan kunt halen en hier ook de energie voor hebt.

Gezond

Je gezondheid bestaat uit zeven pijlers: voeding, inspanning, slaap, zingeving, leefomgeving, ontspanning en gedrag. Deze zeven horen met elkaar in balans te zijn voor een optimale gezondheid.

Hoe houd je deze pijlers in balans? Wat heeft jouw lijf nodig om écht goed te functioneren?

De spreekkamer

Je thuis en ontspannen voelen tijdens de gesprekken die wij voeren, vinden wij enorm belangrijk!

Studio Wilhelminapark

De consulten voeren we in een verbouwde historische bollenschuur. Het pand is volledig verbouwd en sfeervol ingericht in een rustige stijl.

De spreekkamer

Aandacht voor jou en jouw verhaal staan centraal. Daarom hebben wij ook geen bureau tussen ons in staan, maar een comfortabele ‘huiskamer’.

Whiteboard

Voor meer inzicht in jouw situatie, maken we veel aantekeningen en leggen we je veel dingen uit

Locatie Haarlem 

Je bent van harte welkom op onze locatie in Haarlem. Wij zitten gevestigd in de oude bollenschuur op het Wilhelminapark. Deze oude bollenschuur is volledig gerenoveerd tot zorgcentrum: zorg onder een dak, ofwel ZOED Wilhelminapark. 

Kom je met de auto?

Mocht je een navigatiesysteem gebruiken, zet deze dan op het adres Wilhelminapark 27. Rijd tussen de huisnummers 27 en 29 het parkeerterrein op. Je kunt hier je auto parkeren. Parkeer liever niet in de buurt, want daar geldt een parkeervergunning. 

Kom je met het openbaar vervoer? 

Je kunt vanaf station Haarlem Centraal een aantal bussen nemen:  

  • Bus 50 (Richting Leiden Centraal), stap uit bij bushalte Florapark. Loop nog ca. 2 minuten richting het Wilhelminapark 
  • Bus 340 (Richting Uithoorn Busstation), stap uit bij bushalte Tempelierstraat. Loop nog ca. 7 minuten naar het Wilhelminapark
  • Bus 346 (Richting Amsterdam Station Zuid), stap uit bij bushalte Tempelierstraat. Loop nog ca. 7 minuten naar het Wilhelminapark
  • Bus 356 (richting Bijlmer ArenA Amsterdam), stap uit bij bushalte Tempelierstraat. Loop nog ca. 7 minuten naar het Wilhelminapark

Zorgcentrum ZOED

Wilhelminapark 28

Volg ons

Vergoedingen

Voor de precieze vergoedingen van jouw consult, verwijzen wij je naar jouw polisblad of zorgverzekeraar. Dan weet je precies wat er voor jouw situatie van toepassing is. Meer informatie over de vergoedingen, van zowel diëtetiek als kPNI-consulten, lees je hier.

Beroepsverenigingen en netwerken

Melioro is aangesloten bij verschillende beroepsverenigingen en netwerken. Beroepsverenigingen en netwerken zijn er om de vakkennis op niveau te houden, ervaringen met collega's uit te wisselen en ter ondersteuning van rechten van zowel de beroepsbeoefenaar als de klant.

 

Wij zijn aangesloten bij:

  • Nederlandse Vereniging van Diëtisten
  • Maatschappij ter Bevordering van Orthomoleculaire Geneeskunde
  • Natuurdiëtisten Nederland
  • Oerslank behandelaars
  • Bewust Haarlem
  • Netwerk Orthomoleculaire Dietisten

Volg ons

06 24 45 90 50

Wilhelminapark 28

2012 KC Haarlem

Contact opnemen

Share This