Maak kennis met ons team

Judith Koster

Judith Koster

Orthomoleculair diëtist volgens kPNI

Judith is gespecialiseerd in de zes pijlers van jouw gezondheid. Ze helpt deze vertalen naar jouw situatie, zodat je er praktisch mee kunt werken.
Mark keijzers

Mark keijzers

Therapeut kPNI, diëtist

Mark is goed in het in begrijpelijke taal uitleggen van complexe processen en systemen. Zo krijg je inzicht in waarom je lichaam doet wat het doet.

Waarom wij natuurlijke, optimale gezondheid belangrijk vinden

Natuurlijk

Eigenlijk is optimale gezondheid heel natuurlijk. Niet alleen omdat het voor iedereen vanzelfsprekend zou moeten zijn. Ook omdat het de gezondheid is, zoals onze oer-ouders die hadden.

Duizenden jaren was dit de norm, waarom nemen we nu genoegen met minder?

Optimaal

Ben je gezond als je soms hoofdpijn hebt, elke 2-3 uur iets moet eten of je stemming rond je menstruatie veranderd, etc, etc.?

Wij vinden dat je gezond bent, als je lichaam optimaal presteert, je het onderste uit de kan kunt halen en hier ook de energie voor hebt.

Gezond

Je gezondheid bestaat uit zeven pijlers: voeding, inspanning, slaap, zingeving, leefomgeving, ontspanning en gedrag. Deze zeven horen met elkaar in balans te zijn voor een optimale gezondheid.

Hoe houd je deze pijlers in balans? Wat heeft jouw lijf nodig om écht goed te functioneren?

Missie en visie

Onze missie is: onderliggende oorzaken van ziekte of klachten inzichtelijk maken en het lichaam terug in balans te brengen, waardoor een optimale gezondheid en optimaal functioneren mogelijk wordt.

Iedereen moet namelijk de keuze hebben om zijn/haar gezondheid te kunnen optimaliseren. Gezien de huidige omgevingsfactoren, zoals stress, is het van belang om je gezondheid zo optimaal als mogelijk te houden.  

Zo kun je ook in je adaptieve vaardigheden sterk zijn; sterk reageren in iedere situatie en zodoende in je eigen kracht staan. Je krijgt het heft voor JOUW gezondheid weer in eigen handen; leert zelf je keuzes te maken. 

Zo maken we met z’n allen de wereld weer een beetje mooier.

 

Volg ons

Contact opnemen

Share This