Maak kennis met ons team

Judith Koster

Judith Koster

Orthomoleculair diëtist volgens kPNI

Judith is gespecialiseerd in de zes pijlers van jouw gezondheid. Ze helpt deze vertalen naar jouw situatie, zodat je er praktisch mee kunt werken.
Mark keijzers

Mark keijzers

Therapeut kPNI, diëtist

Mark is goed in het in begrijpelijke taal uitleggen van complexe processen en systemen. Zo krijg je inzicht in waarom je lichaam doet wat het doet.

Waarom wij geloven in de energie van optimale gezondheid

Energieke Natuur

Optimale gezondheid is niet alleen natuurlijk; het is een energieke staat van zijn. Onze voorouders wisten dit instinctief, ze leefden in een dynamische balans met de natuur.

Waarom zouden we genoegen nemen met een leven zonder die energieke vitaliteit?

Optimale Prestatie

Is het mogelijk om te spreken van optimale gezondheid als je constant vermoeid bent, stemmingsschommelingen ervaart of je je voeding moet aanpassen om je energiek te voelen?

Wij geloven dat je pas echt gezond bent als je lichaam optimaal functioneert, gedreven door een duurzame bron van natuurlijke energie.

De Zeven Pijlers

Je gezondheid is een samenspel van zeven energiepijlers: voeding, inspanning, slaap, zingeving, leefomgeving, ontspanning, en gedrag.

Elk van deze pijlers draagt bij aan je totale energieniveau en dient in balans te zijn voor een leven vol vitaliteit.

Energie-beheer

Wat heeft jouw lijf nodig om niet alleen goed maar energiek te functioneren?

Bij Melioro helpen we je deze vragen te beantwoorden en je energie op peil te houden, natuurlijk en duurzaam.

Missie en visie

Onze missie is: onderliggende oorzaken van ziekte of klachten inzichtelijk maken en het lichaam terug in balans te brengen, waardoor een optimale gezondheid en optimaal functioneren mogelijk wordt.

Iedereen moet namelijk de keuze hebben om zijn/haar gezondheid te kunnen optimaliseren. Gezien de huidige omgevingsfactoren, zoals stress, is het van belang om je gezondheid zo optimaal als mogelijk te houden.  

Zo kun je ook in je adaptieve vaardigheden sterk zijn; sterk reageren in iedere situatie en zodoende in je eigen kracht staan. Je krijgt het heft voor JOUW gezondheid weer in eigen handen; leert zelf je keuzes te maken. 

Zo maken we met z’n allen de wereld weer een beetje mooier.

 

Volg ons

Contact opnemen

Share This