Recept afdrukken
No ratings yet

Bieslook-olie

Een eenvoudige maar krachtige smaakmaker die veel BCAA's bevat. BCAA's zijn zwavelhoudende aminozuren die onder andere voor de leverfunctie een belangrijke grondstof zijn
Voorbereidingstijd5 minuten
Totale tijd5 minuten
Gang: Smaakmaker
Leefstijl: Ketogeen, kPNI, Veganistisch, Vegetarisch
Seizoen: Lente
Bundel: Herfst challenge, Lente challenge, Starterkit
Dieet: Ketogeen
Pijler: Voeding
Porties: 15 eetlepels
calorieƫn: 76kcal

Ingrediƫnten

  • 125 ml olijfolie
  • 100 gram bieslook gesneden
  • 2 gram himalaya zout
  • 2 gram verse zwarte peper

Instructies

  • Maak de bieslookolie door de bieslook schoon te maken (verwijder lelijke donkergroene stukken en het uiteinde met wortels) en fijn te snijden.
  • Voeg de olijfolie toe, samen met wat peper en zout.
  • Gebruik een blender of staafmixer om het geheel heel fijn en glad te pureren.

Nutrition

Calorieƫn: 76kcal | Koolhydraten: 0g | Eiwit: 0g | Vet: 8g | Verzadigd vet: 1g | Cholesterol: 0mg | Natrium: 52mg | Potassium: 19mg | Voedingsvezel: 0g | Suiker: 0g | Vitamine A: 290IU | Vitamin C: 3.9mg | Calcium: 6mg | Iron: 0.2mg

Judith & Mark

Judith & Mark

Kookgekken

Judith en Mark staan vaak in de keuken om de nieuwste voedingsinzichten direct te vertalen naar recepten.

Heb jij naar aanleiding van dit recept vragen?

Wij kunnen je vast op weg helpen om deze kennis in te zetten ter verbetering van jouw gezondheid.

Kan ik je helpen?

Via de onderstaande reactie-functie kun je ons over dit recept vragen stellen. Deze vragen zijn wel voor iedereen te lezen op deze pagina.

Wil je ons nu een persoonlijke vraag stellen dan kun je ons altijd een email sturen via: info@melioro.nl

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recept beoordeling




Share This