Recept afdrukken
0 van 0 stemmen

Cesar dressing

Een dressing om salades op smaak te brengen die heel erg in de buurt komt van de klassieke cesaer dressing.
Voorbereidingstijd5 min
Totale tijd5 min
Gang: Saus
Leefstijl: kPNI
Allergeen: Mosterd, Vis
Bundel: Lente challenge, Winter Challenge
Porties: 6 porties
calorieën: 109kcal

Ingrediënten

  • 60 gram olijfolie
  • 6 stuks ansjovisfilets
  • 15 gram mayonaise paleonaise of MCT-mayonaise
  • 15 gram citroensap
  • 7 gram Dijon Mosterd
  • 7 gram witte wijnazijn
  • 1 stuk teentje knoflook
  • 2 gram himalaya zout
  • 2 gram zwarte peper

Instructies

  • Alles in een blender tot het homogeen is.
    TIP: voor een extra “pit” in deze dressing: voeg wat bakkersgist toe.

Nutrition

Calories: 109kcal | Carbohydrates: 0g | Protein: 0g | Fat: 11g | Saturated Fat: 1g | Cholesterol: 1mg | Sodium: 159mg | Fiber: 0g | Sugar: 0g | Vitamin C: 1.2% | Iron: 0.7%
Judith & Mark

Judith & Mark

Kookgekken

Judith en Mark staan vaak in de keuken om de nieuwste voedingsinzichten direct te vertalen naar recepten.

Heb jij naar aanleiding van dit recept vragen?

Wij kunnen je vast op weg helpen om deze kennis in te zetten ter verbetering van jouw gezondheid.

Kan ik je helpen?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Share This