
Cesar dressing
Een dressing om salades op smaak te brengen die heel erg in de buurt komt van de klassieke cesaer dressing.
Porties: 6 porties
calorieën: 109kcal
Ingrediënten
- 60 gram olijfolie
- 6 stuks ansjovisfilets
- 15 gram mayonaise paleonaise of MCT-mayonaise
- 15 gram citroensap
- 7 gram Dijon Mosterd
- 7 gram witte wijnazijn
- 1 stuks teentje knoflook
- 2 gram himalaya zout
- 2 gram zwarte peper
Instructies
- Alles in een blender tot het homogeen is.TIP: voor een extra “pit” in deze dressing: voeg wat bakkersgist toe.
Nutrition
Calorieën: 109kcal | Koolhydraten: 0g | Eiwit: 0g | Vet: 11g | Verzadigd vet: 1g | Cholesterol: 1mg | Natrium: 159mg | Voedingsvezel: 0g | Suiker: 0g | Vitamin C: 1mg | Iron: 0.1mg

Judith & Mark
Kookgekken
Judith en Mark staan vaak in de keuken om de nieuwste voedingsinzichten direct te vertalen naar recepten.
Heb jij naar aanleiding van dit recept vragen?
Wij kunnen je vast op weg helpen om deze kennis in te zetten ter verbetering van jouw gezondheid.
Kan ik je helpen?
Via de onderstaande reactie-functie kun je ons over dit recept vragen stellen. Deze vragen zijn wel voor iedereen te lezen op deze pagina.
Wil je ons nu een persoonlijke vraag stellen dan kun je ons altijd een email sturen via: info@melioro.nl
0 reacties