Print Recipe
0 from 0 votes

Falafel boerenkool salade

Prep Time15 mins
Total Time15 mins
Course: Avondmaaltijd
Leefstijl: kPNI
Allergeen: Noten, Sesam
Bundel: Winter Challenge
Servings: 1
Calories: 421kcal

Ingredients

  • 15 gram bakkersgist
  • 30 gram MCT olie optioneel olijfolie
  • 15 gram citroensap
  • 1 portie paleo falafel zie recept
  • 200 gram boerenkool
  • 5 gram koriander, vers
  • 2 gram himalaya zout
  • 2 gram zwarte peper

Instructions

  • Plaats de bakkersgist, mayo en citroensap in een kom. Klop met een garde totdat het goed gemengd is. Snij de boerenkoolbladeren zo fijn als mogelijk. Verkruimel de falafel ballen.
    Voeg de overige ingrediënten toe aan de kom en schud de kom totdat alles een mooi laagje heeft gekregen.
    Plaats het geheel op een mooi bord en serveer.

Nutrition

Calories: 421kcal | Carbohydrates: 26g | Protein: 15g | Fat: 33g | Saturated Fat: 2g | Cholesterol: 0mg | Sodium: 861mg | Potassium: 1125mg | Fiber: 4g | Sugar: 0g | Vitamin A: 406.4% | Vitamin C: 299.6% | Calcium: 30% | Iron: 19.2%
Judith & Mark

Judith & Mark

Kookgekken

Judith en Mark staan vaak in de keuken om de nieuwste voedingsinzichten direct te vertalen naar recepten.

Heb jij naar aanleiding van dit recept vragen?

Wij kunnen je vast op weg helpen om deze kennis in te zetten ter verbetering van jouw gezondheid.

Kan ik je helpen?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Share This