Recept afdrukken
0 van 0 stemmen

Gebakken ei met spek en wortelrasp

Voorbereidingstijd5 min
Bereidingstijd5 min
Totale tijd10 min
Gang: Bijgerecht, Lunch, Ontbijt
Leefstijl: kPNI
Bundel: Starterkit
Porties: 1 persoon
calorieën: 43

Ingrediënten

  • 2 stuks eieren
  • 1 eetlepel kokosolie
  • 3 plakjes ontbijtspek
  • 1 stuks winterpeen
  • 2 gram Peper naar smaak

Instructies

  • Breek de eieren in een schaal en roer de eieren los.
  • Verwarm een pan en voeg vervolgens kokosolie toe.
  • Leg de plakken ontbijtspek in de pan en verwarm kort. Voeg vervolgens de eieren toe en bak het geheel op middelhoog vuur goudbruin en gaar.
  • Leg eventueel een deksel op de pan. Keer de eierpannenkoek om, en bak tot de onderkant ook goudbruin is.
  • Rasp ondertussen de winterpeen.
  • Haal de eierpannenkoek uit de pan, en beleg met de geraspte wortel.
  • Serveer en Eet smakelijk!

Nutrition

Calorieën: 43kcal | Koolhydraten: 1g | Eiwit: 0g | Vet: 4g | Verzadigd vet: 2g | Cholesterol: 10mg | Natrium: 8mg | Voedingsvezel: 0g | Suiker: 0g | Vitamine A: 165IU | Iron: 0.2mg
Share This