
Gebakken ei met spek en wortelrasp
Porties: 1 persoon
calorieën: 422kcal
Ingrediënten
- 2 stuks eieren
- 1 eetlepels kokosolie
- 3 plakjes ontbijtspek
- 1 stuks winterpeen
- 2 gram Peper naar smaak
Instructies
- Breek de eieren in een schaal en roer de eieren los.
- Verwarm een pan en voeg vervolgens kokosolie toe.
- Leg de plakken ontbijtspek in de pan en verwarm kort. Voeg vervolgens de eieren toe en bak het geheel op middelhoog vuur goudbruin en gaar.
- Leg eventueel een deksel op de pan. Keer de eierpannenkoek om, en bak tot de onderkant ook goudbruin is.
- Rasp ondertussen de winterpeen.
- Haal de eierpannenkoek uit de pan, en beleg met de geraspte wortel.
- Serveer en Eet smakelijk!
Nutrition
Calorieën: 422kcal | Koolhydraten: 15g | Eiwit: 2g | Vet: 40g | Verzadigd vet: 20g | Cholesterol: 36mg | Natrium: 152mg | Potassium: 480mg | Voedingsvezel: 4g | Suiker: 7g | Vitamine A: 25059IU | Vitamin C: 9mg | Calcium: 50mg | Iron: 1mg