Zalm met courgetti en paddestoelen
Recept afdrukken
No ratings yet

Gebakken zalm met champignons en ui

Voorbereidingstijd10 minuten
Bereidingstijd15 minuten
Totale tijd25 minuten
Gang: Bijgerecht, Lunch
Leefstijl: kPNI
Allergeen: Vis
Bundel: 14-daagse, Starterkit
Pijler: Voeding
Porties: 1 persoon
calorieën: 351kcal

Ingrediënten

  • 125 gram champignons
  • 50 gram ui
  • 200 gram verse zalm
  • 2 gram zwarte peper naar smaak
  • 2 gram zeezout naar smaak

Instructies

  • Maak de champignons schoon en snijd ze in plakken.
  • Pel en snipper de ui.
  • Verwarm de pan en laat 1 el roomboter hierin smelten.
  • Fruit de ui en voeg vervolgens de champignons toe en bak tot het gaar is. Haal het vervolgens uit te pan en zet apart.
  • Bestrooi de zalmmoot met peper en zout en bak deze in ca. 6 minuten gaar.
  • Voeg op het laatste nog kort de champignons en ui toe en warm dit nog even op.
  • Serveer en Eet smakelijk

Nutrition

Calorieën: 351kcal | Koolhydraten: 14g | Eiwit: 43g | Vet: 13g | Verzadigd vet: 2g | Cholesterol: 110mg | Natrium: 876mg | Potassium: 1433mg | Voedingsvezel: 4g | Suiker: 5g | Vitamine A: 80IU | Vitamine C: 3.7mg | Calcium: 35mg | Ijzer: 2.3mg
Share This