Gebakken zalm met champignons en ui
Porties: 1 persoon
calorieën: 351kcal
Ingrediënten
- 125 gram champignons
- 50 gram ui
- 200 gram verse zalm
- 2 gram zwarte peper naar smaak
- 2 gram zeezout naar smaak
Instructies
- Maak de champignons schoon en snijd ze in plakken.
- Pel en snipper de ui.
- Verwarm de pan en laat 1 el roomboter hierin smelten.
- Fruit de ui en voeg vervolgens de champignons toe en bak tot het gaar is. Haal het vervolgens uit te pan en zet apart.
- Bestrooi de zalmmoot met peper en zout en bak deze in ca. 6 minuten gaar.
- Voeg op het laatste nog kort de champignons en ui toe en warm dit nog even op.
- Serveer en Eet smakelijk
Nutrition
Calorieën: 351kcal | Koolhydraten: 14g | Eiwit: 43g | Vet: 13g | Verzadigd vet: 2g | Cholesterol: 110mg | Natrium: 876mg | Potassium: 1433mg | Voedingsvezel: 4g | Suiker: 5g | Vitamine A: 80IU | Vitamin C: 3.7mg | Calcium: 35mg | Iron: 2.3mg