
Gehaktschotel met bloemkool
Porties: 2 personen
calorieƫn: 702kcal
Ingrediƫnten
- 100 gram ui
- 10 gram knoflook
- 400 gram bloemkool
- 125 gram champignons
- 20 gram kokosolie
- 400 gram rundergehakt
- 1 gram peper naar smaak
- 1 gram zout naar smaak
- 5 gram kerriepoeder
Instructies
- Snipper de ui en de knoflook. Snijd de bloemkool in kleine roosjes. Hak de champignons grof.
- Smelt de kokosolie in een hapjespan en fruit hierin de ui met de knoflook en peper.
- Voeg het gehakt toe en bak rul. Voeg vervolgens de champignons toe.
- Voeg de bloemkoolroosjes toe en roerbak tot deze gaar is.
- Breng op smaak met peper, zout en de kerriepoeder.
Nutrition
Calorieƫn: 702kcal | Koolhydraten: 22g | Eiwit: 41g | Vet: 51g | Verzadigd vet: 24g | Cholesterol: 142mg | Natrium: 398mg | Potassium: 1460mg | Voedingsvezel: 7g | Suiker: 8g | Vitamin C: 102mg | Calcium: 113mg | Iron: 6mg

Judith & Mark
Kookgekken
Judith en Mark staan vaak in de keuken om de nieuwste voedingsinzichten direct te vertalen naar recepten.
Heb jij naar aanleiding van dit recept vragen?
Wij kunnen je vast op weg helpen om deze kennis in te zetten ter verbetering van jouw gezondheid.
Kan ik je helpen?
Via de onderstaande reactie-functie kun je ons over dit recept vragen stellen. Deze vragen zijn wel voor iedereen te lezen op deze pagina.
Wil je ons nu een persoonlijke vraag stellen dan kun je ons altijd een email sturen via: info@melioro.nl