
Italiaanse pasta
Porties: 1
calorieƫn: 456kcal
Ingrediƫnten
- 1 eetlepels kokosolie
- 120 gram rundergehakt
- 1/4 paprika
- 75 gram passata
- 120 gram spinazie
- 1/2 tl Italiaanse kruiden
- 2 eetlepels gistvlokken
- zout naar smaak
- peper naar smaak
- 400 gram courgette
- 1 eetlepels kokosolie
Instructies
- Verwarm een pan op middelhoog vuur en laat de kokosolie smelten. Voeg het rundergehakt toe en rul dit tot het niet meer roze is.
- Snijd ondertussen de paprika in stukjes. Voeg vervolgens de paprika toe aan het gehaktmengsel. Laat dit enkele minuten meegaren.
- Voeg vervolgens de passata, spinazie en de kruiden toe. Roer goed door, zet het vuur op de laagste stand en stoof gedurende 15 minuten met het deksel op de pan.
- Maak de courgette schoon en snijd er slierten van met behulp van een spiraalsnijder.
- Verwarm een pan op middelhoog vuur. Voeg vervolgens kokosolie toe en bak de courgettespaghetti in enkele minuten gaar. Voeg hier eventueel peper en zout naar smaak toe.
- Serveer de courgettespaghetti met de saus.
Nutrition
Calorieƫn: 456kcal | Koolhydraten: 25g | Eiwit: 31g | Vet: 28g | Verzadigd vet: 11g | Cholesterol: 85mg | Natrium: 229mg | Potassium: 2407mg | Voedingsvezel: 9g | Suiker: 14g | Vitamine A: 12558IU | Vitamin C: 113mg | Calcium: 218mg | Iron: 9mg

Judith & Mark
Kookgekken
Judith en Mark staan vaak in de keuken om de nieuwste voedingsinzichten direct te vertalen naar recepten.
Heb jij naar aanleiding van dit recept vragen?
Wij kunnen je vast op weg helpen om deze kennis in te zetten ter verbetering van jouw gezondheid.
Kan ik je helpen?
Via de onderstaande reactie-functie kun je ons over dit recept vragen stellen. Deze vragen zijn wel voor iedereen te lezen op deze pagina.
Wil je ons nu een persoonlijke vraag stellen dan kun je ons altijd een email sturen via: info@melioro.nl
0 reacties