
Kaneeltoast met vanillecreme
Ingrediënten
Instructies
Voorbereiding
Bereiden
Nutrition

Judith & Mark
Kookgekken
Judith en Mark staan vaak in de keuken om de nieuwste voedingsinzichten direct te vertalen naar recepten.
Heb jij naar aanleiding van dit recept vragen?
Wij kunnen je vast op weg helpen om deze kennis in te zetten ter verbetering van jouw gezondheid.
Kan ik je helpen?
Via de onderstaande reactie-functie kun je ons over dit recept vragen stellen. Deze vragen zijn wel voor iedereen te lezen op deze pagina.
Wil je ons nu een persoonlijke vraag stellen dan kun je ons altijd een email sturen via: info@melioro.nl
Erg lekker! De crème smelt weliswaar zodra je die op de focaccia doet, maar ik denk dat dit de smaakbeleving alleen maar ten goede komt. Zo kun je namelijk stukjes focaccia in de saus deppen. Bij mij aan tafel werd meteen gerefereerd naar een ‘germknödel’;-) Nou, ik vind deze variant 100x lekkerder.
We horen inderdaad erg veel positieve reacties op de focaccia. Om ermee te dippen is een leuke toepassing en brengt ons direct op ideeën. Wordt vervolgd 😀