Recept afdrukken
0 van 0 stemmen

Kipkerrie met kokosrijst

Gang: Avondmaaltijd, Lunch
Leefstijl: kPNI
Bundel: Winter Challenge

Ingrediënten

  • 140 g kippendijen
  • 1 el kokosolie
  • 40 ml kokosmelk
  • 1/2 tl currypoeder kruidenmix
  • zout naar smaak
  • peper naar smaak
  • 200 g bloemkool
  • 30 g geraspte kokos

Instructies

  • Verwarm een pan op het vuur voeg de kippendijen met de kokosolie toe en bak in ca. 8 minuten goudbruin en gaar.
  • Voeg hier de kokosmelk, currykruiden, peper en zout aan toe. Roer het geheel door. Doe het deksel op de pan, zet het vuur laag en laat 5 minuten sudderen.
  • Maal ondertussen de bloemkool fijn in een hakmolen. Breng een pan met water aan de kook en kook de bloemkool in 1 minuut. Laat de bloemkool vervolgens uitlekken.
  • Serveer de kipkerrie met de bloemkoolrijst.
Judith & Mark

Judith & Mark

Kookgekken

Judith en Mark staan vaak in de keuken om de nieuwste voedingsinzichten direct te vertalen naar recepten.

Heb jij naar aanleiding van dit recept vragen?

Wij kunnen je vast op weg helpen om deze kennis in te zetten ter verbetering van jouw gezondheid.

Kan ik je helpen?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Share This