
Kippensoufle met gebakken andijvie
Porties: 1
calorieën: 202kcal
Ingrediënten
- 400 gram andijvie
- 15 gram kokosolie
- 2 gram himalaya zout
- 2 gram zwarte peper
- 1 portie kippensoufle
Instructies
- Verhit een pan op middelhoog vuur. Laat hier de kokosolie in smelten. Snijd de andijvie in grove stukken en bak deze in de pan tot het knapperig is. Breng op smaak met peper en zout. Haal een portie kippensoufflé uit de koelkast en serveer bij de andijvie.
Nutrition
Calorieën: 202kcal | Koolhydraten: 14g | Eiwit: 5g | Vet: 15g | Verzadigd vet: 13g | Cholesterol: 0mg | Natrium: 863mg | Potassium: 1256mg | Voedingsvezel: 12g | Suiker: 1g | Vitamine A: 8670IU | Vitamin C: 26mg | Calcium: 208mg | Iron: 3.5mg

Judith & Mark
Kookgekken
Judith en Mark staan vaak in de keuken om de nieuwste voedingsinzichten direct te vertalen naar recepten.
Heb jij naar aanleiding van dit recept vragen?
Wij kunnen je vast op weg helpen om deze kennis in te zetten ter verbetering van jouw gezondheid.
Kan ik je helpen?
Via de onderstaande reactie-functie kun je ons over dit recept vragen stellen. Deze vragen zijn wel voor iedereen te lezen op deze pagina.
Wil je ons nu een persoonlijke vraag stellen dan kun je ons altijd een email sturen via: info@melioro.nl
0 reacties