Print Recipe
0 from 0 votes

Kippensoufle met gebakken andijvie

Prep Time5 mins
Cook Time5 mins
Total Time10 mins
Course: Avondmaaltijd
Leefstijl: kPNI
Bundel: Winter Challenge
Servings: 1
Calories: 202kcal

Ingredients

  • 400 gram andijvie
  • 15 gram kokosolie
  • 2 gram himalaya zout
  • 2 gram zwarte peper
  • 1 portie kippensoufle

Instructions

  • Verhit een pan op middelhoog vuur. Laat hier de kokosolie in smelten. Snijd de andijvie in grove stukken en bak deze in de pan tot het knapperig is. Breng op smaak met peper en zout.
    Haal een portie kippensoufflé uit de koelkast en serveer bij de andijvie. 

Nutrition

Calories: 202kcal | Carbohydrates: 14g | Protein: 5g | Fat: 15g | Saturated Fat: 13g | Cholesterol: 0mg | Sodium: 863mg | Potassium: 1256mg | Fiber: 12g | Sugar: 1g | Vitamin A: 173.4% | Vitamin C: 31.5% | Calcium: 20.8% | Iron: 19.5%
Judith & Mark

Judith & Mark

Kookgekken

Judith en Mark staan vaak in de keuken om de nieuwste voedingsinzichten direct te vertalen naar recepten.

Heb jij naar aanleiding van dit recept vragen?

Wij kunnen je vast op weg helpen om deze kennis in te zetten ter verbetering van jouw gezondheid.

Kan ik je helpen?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Share This