
Komkommersalade met venkel
Porties: 1 personen
calorieën: 622kcal
Ingrediënten
- 400 gram komkommer
- 300 gram venkel
- 30 gram lente uien
- 2 eieren
- 50 gram paleonaise
- 2 gram zout naar smaak
- 2 gram peper naar smaak
- 2 gram bieslook naar smaak
Instructies
- Kook de eieren in ca 7 minuten half-zacht. Maak ondertussen de komkommer, venkel en lente ui schoon en snijd ze in kleine stukken. Meng dit met de paleonaise alvast door elkaar.
- Zodra de eieren klaar zijn, laat je ze schrikken en pel je ze. Snijd de eieren in stukjes en voeg toe aan de groenten.
- Breng het geheel op smaak met zout, peper en bieslook.
Nutrition
Calorieën: 622kcal | Koolhydraten: 35g | Eiwit: 18g | Vet: 47g | Verzadigd vet: 9g | Cholesterol: 348mg | Natrium: 1387mg | Potassium: 1990mg | Voedingsvezel: 13g | Suiker: 8g | Vitamine A: 1551IU | Vitamin C: 56mg | Calcium: 274mg | Iron: 5mg

Judith & Mark
Kookgekken
Judith en Mark staan vaak in de keuken om de nieuwste voedingsinzichten direct te vertalen naar recepten.
Heb jij naar aanleiding van dit recept vragen?
Wij kunnen je vast op weg helpen om deze kennis in te zetten ter verbetering van jouw gezondheid.
Kan ik je helpen?
Via de onderstaande reactie-functie kun je ons over dit recept vragen stellen. Deze vragen zijn wel voor iedereen te lezen op deze pagina.
Wil je ons nu een persoonlijke vraag stellen dan kun je ons altijd een email sturen via: info@melioro.nl