Kruidige bloemkoolsalade met geroosterde zalm

door | 0 Reacties

Een koekenpan met daarin een couscousgerecht van bloemkool met veldsla, makreel en gekookt ei.
Recept afdrukken
0 van 0 stemmen

Kruidige bloemkoolsalade met geroosterde zalm

Totale tijd10 min
Gang: Avondmaaltijd, Lunch
Leefstijl: kPNI
Allergeen: Vis
Bundel: Winter challenge
Porties: 1
calorieën: 284kcal

Ingrediënten

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 200C. Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg hier de zalm op. Breng op smaak met peper en zout. Bak de zalm in ca. 10-12 minuten.
  • Serveer de zalm samen met de bloemkoolsalade.

Nutrition

Calorieën: 284kcal | Koolhydraten: 0g | Eiwit: 39g | Vet: 12g | Verzadigd vet: 1g | Cholesterol: 110mg | Natrium: 88mg | Potassium: 980mg | Suiker: 0g | Vitamine A: 80IU | Calcium: 24mg | Iron: 1.6mg
Judith & Mark

Judith & Mark

Kookgekken

Judith en Mark staan vaak in de keuken om de nieuwste voedingsinzichten direct te vertalen naar recepten.

Heb jij naar aanleiding van dit recept vragen?

Wij kunnen je vast op weg helpen om deze kennis in te zetten ter verbetering van jouw gezondheid.

Kan ik je helpen?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Share This