Kruidige bloemkoolsalade met geroosterde zalm

door | 0 Reacties

Een koekenpan met daarin een couscousgerecht van bloemkool met veldsla, makreel en gekookt ei.
Recept afdrukken
5 van 1 stem

Kruidige bloemkoolsalade met geroosterde zalm

Totale tijd10 minuten
Gang: Avondmaaltijd, Lunch
Leefstijl: kPNI
Allergeen: Vis
Bundel: Winter challenge
Pijler: Voeding
Porties: 1
calorieƫn: 284kcal

Ingrediƫnten

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 200C. Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg hier de zalm op. Breng op smaak met peper en zout. Bak de zalm in ca. 10-12 minuten.
  • Serveer de zalm samen met de bloemkoolsalade.

Nutrition

Calorieƫn: 284kcal | Koolhydraten: 0g | Eiwit: 39g | Vet: 12g | Verzadigd vet: 1g | Cholesterol: 110mg | Natrium: 88mg | Potassium: 980mg | Suiker: 0g | Vitamine A: 80IU | Calcium: 24mg | Iron: 1.6mg
Judith & Mark

Judith & Mark

Kookgekken

Judith en Mark staan vaak in de keuken om de nieuwste voedingsinzichten direct te vertalen naar recepten.

Heb jij naar aanleiding van dit recept vragen?

Wij kunnen je vast op weg helpen om deze kennis in te zetten ter verbetering van jouw gezondheid.

Kan ik je helpen?

Via de onderstaande reactie-functie kun je ons over dit recept vragen stellen. Deze vragen zijn wel voor iedereen te lezen op deze pagina.

Wil je ons nu een persoonlijke vraag stellen dan kun je ons altijd een email sturen via: info@melioro.nl

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recept beoordeling




Share This