Recept afdrukken
0 van 0 stemmen

Macadamia-humus

Bereidingstijd: 10 minuten Wachttijd: 24 uur 2 porties
Wachttijd1 d
Totale tijd10 min
Gang: Smaakmaker
Leefstijl: kPNI
Allergeen: Noten
Bundel: Winter challenge
Porties: 2 porties

Ingrediënten

  • 80 g macadamia noten
  • 1 teen knoflook
  • 1 1/2 el citroensap
  • 1 el water
  • 1 el tahini
  • cayennepeper
  • zout

Instructies

  • Laat de macadamia’s gedurende 24 uur weken. Pureer dit vervolgens en laat het helemaal uitlekken. Dit kun je het beste doen door de noten door een fijne zeef of theedoek te halen.
  • Doe vervolgens alle ingrediënten in de blender en pureer het helemaal fijn. Je kunt de humus ongeveer 5 dagen in de koelkast bewaren.

Judith & Mark

Judith & Mark

Kookgekken

Judith en Mark staan vaak in de keuken om de nieuwste voedingsinzichten direct te vertalen naar recepten.

Heb jij naar aanleiding van dit recept vragen?

Wij kunnen je vast op weg helpen om deze kennis in te zetten ter verbetering van jouw gezondheid.

Kan ik je helpen?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Share This