
Macadamia-kokosboter
Porties: 4 porties
calorieƫn: 465kcal
Ingrediƫnten
- 100 gram gemalen kokos
- 50 gram roomboter
- 150 gram Macadamianoten
Instructies
- Verwarm de oven voor op 160 C. Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg hierop de noten, en de kokos. Zet gedurende 10-15 minuten in de oven en meng regelmatig.
- Wanneer de noten en kokos goudbruin zijn, doe je het mengsel in een keukenmachine. Voeg hier de roomboter aan toe en meng het tot een glad mengsel. Dit kun je ca 1 maandafgedekt in de koelkast bewaren.
Nutrition
Calorieƫn: 465kcal | Koolhydraten: 19g | Eiwit: 7g | Vet: 42g | Verzadigd vet: 14g | Cholesterol: 27mg | Natrium: 144mg | Potassium: 138mg | Voedingsvezel: 12g | Suiker: 3g | Vitamine A: 312IU | Vitamin C: 1mg | Calcium: 35mg | Iron: 2mg

Judith & Mark
Kookgekken
Judith en Mark staan vaak in de keuken om de nieuwste voedingsinzichten direct te vertalen naar recepten.
Heb jij naar aanleiding van dit recept vragen?
Wij kunnen je vast op weg helpen om deze kennis in te zetten ter verbetering van jouw gezondheid.
Kan ik je helpen?
Via de onderstaande reactie-functie kun je ons over dit recept vragen stellen. Deze vragen zijn wel voor iedereen te lezen op deze pagina.
Wil je ons nu een persoonlijke vraag stellen dan kun je ons altijd een email sturen via: info@melioro.nl
0 reacties