Recept afdrukken
No ratings yet

Makreel-selderij sticks

Een gemakkelijk klaar te maken gerecht, wat er ook nog eens leuk uit ziet. Leuk als hapje bij een barbecue!
Voorbereidingstijd10 minuten
Totale tijd10 minuten
Gang: Bijgerecht, Lunch, Ontbijt
Leefstijl: kPNI
Allergeen: Vis
Bundel: Starterkit
Pijler: Voeding
Porties: 1 persoon
calorieën: 410kcal

Ingrediënten

  • 240 gram bleekselderij
  • 1 tenen knoflook
  • 130 gram gerookte makreel
  • 15 gram mayonaise
  • 2 gram zwarte peper naar smaak
  • 2 gram zeezout naar smaak
  • 2 takjes bieslook voor de garnering

Instructies

  • Maak de bleekselderij schoon en snijd de de stengels door de helft. Pel en snipper de knoflook.
  • Meng de makreel, mayonaise en knoflook met elkaar. Breng het geheel op smaak met peper en zout. Vul vervolgens elke stengel selderij met de makreelsalade en garneer met grof gesneden bieslook.

Nutrition

Calorieën: 410kcal | Koolhydraten: 10g | Eiwit: 35g | Vet: 25g | Verzadigd vet: 6g | Meervoudig onverzadigd vet: 10g | Enkelvoudig onverzadigd vet: 7g | Cholesterol: 84mg | Natrium: 1623mg | Potassium: 1364mg | Voedingsvezel: 4g | Suiker: 5g | Vitamine A: 1450IU | Vitamin C: 18.2mg | Calcium: 170mg | Iron: 2.5mg
Share This