Recept afdrukken
0 van 0 stemmen

Makreel-selderij sticks

Een gemakkelijk klaar te maken gerecht, wat er ook nog eens leuk uit ziet. Leuk als hapje bij een barbecue!
Voorbereidingstijd10 min
Totale tijd10 min
Gang: Bijgerecht, Lunch, Ontbijt
Leefstijl: kPNI
Allergeen: Vis
Bundel: Starterkit
Porties: 1 persoon
calorieën: 410kcal

Ingrediënten

  • 240 gram bleekselderij
  • 1 teen knoflook
  • 130 gram gerookte makreel
  • 15 gram mayonaise
  • 2 gram zwarte peper naar smaak
  • 2 gram zeezout naar smaak
  • 2 takjes bieslook voor de garnering

Instructies

  • Maak de bleekselderij schoon en snijd de de stengels door de helft. Pel en snipper de knoflook.
  • Meng de makreel, mayonaise en knoflook met elkaar. Breng het geheel op smaak met peper en zout. Vul vervolgens elke stengel selderij met de makreelsalade en garneer met grof gesneden bieslook.

Nutrition

Calories: 410kcal | Carbohydrates: 10g | Protein: 35g | Fat: 25g | Saturated Fat: 6g | Polyunsaturated Fat: 10g | Monounsaturated Fat: 7g | Cholesterol: 84mg | Sodium: 1623mg | Potassium: 1364mg | Fiber: 4g | Sugar: 5g | Vitamin A: 29% | Vitamin C: 22% | Calcium: 17% | Iron: 14%
Share This