Recept afdrukken
0 van 0 stemmen

Romige aspergesaus

Basis witte saus die erg goed bij asperges past.
Voorbereidingstijd5 min
Totale tijd5 min
Gang: Saus
Leefstijl: kPNI, Ovo-vegetarisch
Seizoen: Lente
Allergeen: Ei
Bundel: Lente challenge, Starterkit
Pijler: Voeding
Porties: 1 porties
calorieën: 310kcal

Ingrediënten

  • 100 gram champignons
  • 40 gram paleonaise
  • 20 gram citroensap sap van halve citroen

Instructies

  • Champignons, mayonaise en het sap van een halve citroen pureren geeft een verrukkelijk sausje bij witte asperges.

Nutrition

Calorieën: 310kcal | Koolhydraten: 8g | Eiwit: 2g | Vet: 30g | Verzadigd vet: 4g | Cholesterol: 16mg | Natrium: 263mg | Potassium: 304mg | Voedingsvezel: 2g | Suiker: 3g | Vitamin C: 7.8mg | Iron: 0.4mg

Judith & Mark

Judith & Mark

Kookgekken

Judith en Mark staan vaak in de keuken om de nieuwste voedingsinzichten direct te vertalen naar recepten.

Heb jij naar aanleiding van dit recept vragen?

Wij kunnen je vast op weg helpen om deze kennis in te zetten ter verbetering van jouw gezondheid.

Kan ik je helpen?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Share This