Recept afdrukken
0 van 0 stemmen

Salade van kip en walnoten

Totale tijd25 min
Gang: Salade
Leefstijl: kPNI
Allergeen: Noten
Bundel: Winter Challenge
Porties: 1

Ingrediënten

  • 100 g broccoli
  • 200 g gerookte kipfilet
  • 1 stengel bleekselderij
  • 4 bladeren romainesla
  • 30 g walnoot
  • 1 el MCT mayonaise
  • 1 takje peterselie
  • 2 el kokosolie
  • zout naar smaak
  • peper naar smaak

Instructies

  • Maak de broccoli schoon en snijd in kleine roosjes. Stoom tot de broccoli beetgaar is (in ca. 5-10 minuten).
  • Snijd de gerookte kipfilet in stukjes. Snijd de bleekselderij in reepjes. Maak de romainesla schoon en snijd dit grof. Hak de peterselie fijn.
  • Meng de kipfilet, bleekselderij, romainesla, walnoten, mayonaise en peterselie met elkaar.
  • Voeg vervolgens de broccoli en de kokosolie toe. Breng op smaak met peper en zout.
Judith & Mark

Judith & Mark

Kookgekken

Judith en Mark staan vaak in de keuken om de nieuwste voedingsinzichten direct te vertalen naar recepten.

Heb jij naar aanleiding van dit recept vragen?

Wij kunnen je vast op weg helpen om deze kennis in te zetten ter verbetering van jouw gezondheid.

Kan ik je helpen?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Share This