
Tonijnsalade met avocado
Porties: 1 personen
calorieƫn: 939kcal
Ingrediƫnten
- 2 eieren
- 130 gram tonijn
- 180 gram avocado
- 70 gram rode ui
- 30 gram paleonaise
- 30 gram noten naar keuze
- 1 gram Peper
- 1 gram Zout
- 1 gram Bieslook
Instructies
- Kook de eieren in ca. 7 minuten half-zacht. Laat de tonijn uitlekken. Snijd ondertussen de avocado in stukjes. Pel en snipper de rode ui.
- Meng de tonijn, avocado, ui, paleonaise en noten door elkaar. Breng op smaak met peper en zout
- Zodra de eieren klaar zijn, laat ze schrikken en pel ze. Snijd ze in vieren. Leg de eieren op de salade en bestrooi eventueel met wat bieslook.
Nutrition
Calorieƫn: 939kcal | Koolhydraten: 31g | Eiwit: 46g | Vet: 74g | Verzadigd vet: 12g | Cholesterol: 387mg | Natrium: 1043mg | Potassium: 1508mg | Voedingsvezel: 16g | Suiker: 5g | Vitamine A: 812IU | Vitamin C: 23mg | Calcium: 130mg | Iron: 6mg

Judith & Mark
Kookgekken
Judith en Mark staan vaak in de keuken om de nieuwste voedingsinzichten direct te vertalen naar recepten.
Heb jij naar aanleiding van dit recept vragen?
Wij kunnen je vast op weg helpen om deze kennis in te zetten ter verbetering van jouw gezondheid.
Kan ik je helpen?
Via de onderstaande reactie-functie kun je ons over dit recept vragen stellen. Deze vragen zijn wel voor iedereen te lezen op deze pagina.
Wil je ons nu een persoonlijke vraag stellen dan kun je ons altijd een email sturen via: info@melioro.nl