
Witte koolroerbak met kerrie
Porties: 1 personen
calorieƫn: 791kcal
Ingrediƫnten
- 150 gram gehakt
- 500 gram witte kool
- 50 gram uien
- 125 gram champignons
- 5 gram kerrie
- 1 gram Peper naar smaak
- 1 gram Zout naar smaak
- 30 gram paleonaise
Instructies
- Snijd de witte kool in stukjes. Pel en snipper de ui. Maak de champignons schoon en snijd ze in vieren.
- Verwarm een wokpan en voeg het gehakt toe. Bak het gehakt tot het gaar is. Voeg vervolgens de ui toe en bak mee tot deze iets glazig ziet.
- Voeg vervolgens de witte kool toe en laat het geheel slinken. Voeg op het laatst de champignons toe en laat het geheel op middelhoog vuur garen.
- Breng het gerecht op smaak met kerrie, zout en peper. Serveer vervolgens met de paleonaise.
Nutrition
Calorieƫn: 791kcal | Koolhydraten: 46g | Eiwit: 37g | Vet: 54g | Verzadigd vet: 15g | Cholesterol: 119mg | Natrium: 785mg | Potassium: 1785mg | Voedingsvezel: 18g | Suiker: 22g | Vitamine A: 490IU | Vitamin C: 187mg | Calcium: 262mg | Iron: 7mg

Judith & Mark
Kookgekken
Judith en Mark staan vaak in de keuken om de nieuwste voedingsinzichten direct te vertalen naar recepten.
Heb jij naar aanleiding van dit recept vragen?
Wij kunnen je vast op weg helpen om deze kennis in te zetten ter verbetering van jouw gezondheid.
Kan ik je helpen?
Via de onderstaande reactie-functie kun je ons over dit recept vragen stellen. Deze vragen zijn wel voor iedereen te lezen op deze pagina.
Wil je ons nu een persoonlijke vraag stellen dan kun je ons altijd een email sturen via: info@melioro.nl