
Zeeduivels houden van sperciebonen
Porties: 1 persoon
calorieƫn: 582kcal
Ingrediƫnten
- 200 gram zeeduivelfilet
- 100 gram prei
- 100 gram sperziebonen
- 30 gram kokosolie
- 10 gram gemberwortel
- 2 tenen knoflook
- 2 gram zwarte peper
- 2 gram zeezout
- 100 gram gemengde sla
Instructies
- Snijd de vis in blokjes van ca. 2 cm en snijd de prei in ringen van ca. 1 cm.
- Maak de sperziebonen schoon en kook deze beetgaar.
- Verhit de kokosolie in een wok en bak de prei glazig. Maak ondertussen de gember schoon en rasp deze.
- Pel en snipper de knoflook.
- Bak de gember en de knoflook heel kort mee. Voeg vervolgens de vis toe en bak tot de vis lichtbruin is. Breng op smaak met peper en zout.
- Serveer het vismengsel op een bedje van sla.
Nutrition
Calorieƫn: 582kcal | Koolhydraten: 28g | Eiwit: 40g | Vet: 36g | Verzadigd vet: 26g | Cholesterol: 0mg | Natrium: 1029mg | Potassium: 604mg | Voedingsvezel: 5g | Suiker: 7g | Vitamine A: 3495IU | Vitamin C: 47.4mg | Calcium: 109mg | Iron: 4mg

Judith & Mark
Kookgekken
Judith en Mark staan vaak in de keuken om de nieuwste voedingsinzichten direct te vertalen naar recepten.
Heb jij naar aanleiding van dit recept vragen?
Wij kunnen je vast op weg helpen om deze kennis in te zetten ter verbetering van jouw gezondheid.
Kan ik je helpen?
Via de onderstaande reactie-functie kun je ons over dit recept vragen stellen. Deze vragen zijn wel voor iedereen te lezen op deze pagina.
Wil je ons nu een persoonlijke vraag stellen dan kun je ons altijd een email sturen via: info@melioro.nl
0 reacties