Recept afdrukken
No ratings yet

Zeeduivels houden van sperciebonen

Voorbereidingstijd15 minuten
Bereidingstijd15 minuten
Totale tijd30 minuten
Gang: Avondmaaltijd
Leefstijl: kPNI
Allergeen: Vis
Bundel: Starterkit
Pijler: Voeding
Porties: 1 persoon
calorieƫn: 582kcal

Ingrediƫnten

  • 200 gram zeeduivelfilet
  • 100 gram prei
  • 100 gram sperziebonen
  • 30 gram kokosolie
  • 10 gram gemberwortel
  • 2 tenen knoflook
  • 2 gram zwarte peper
  • 2 gram zeezout
  • 100 gram gemengde sla

Instructies

  • Snijd de vis in blokjes van ca. 2 cm en snijd de prei in ringen van ca. 1 cm.
  • Maak de sperziebonen schoon en kook deze beetgaar.
  • Verhit de kokosolie in een wok en bak de prei glazig. Maak ondertussen de gember schoon en rasp deze.
  • Pel en snipper de knoflook.
  • Bak de gember en de knoflook heel kort mee. Voeg vervolgens de vis toe en bak tot de vis lichtbruin is. Breng op smaak met peper en zout.
  • Serveer het vismengsel op een bedje van sla.

Nutrition

Calorieƫn: 582kcal | Koolhydraten: 28g | Eiwit: 40g | Vet: 36g | Verzadigd vet: 26g | Cholesterol: 0mg | Natrium: 1029mg | Potassium: 604mg | Voedingsvezel: 5g | Suiker: 7g | Vitamine A: 3495IU | Vitamin C: 47.4mg | Calcium: 109mg | Iron: 4mg
Judith & Mark

Judith & Mark

Kookgekken

Judith en Mark staan vaak in de keuken om de nieuwste voedingsinzichten direct te vertalen naar recepten.

Heb jij naar aanleiding van dit recept vragen?

Wij kunnen je vast op weg helpen om deze kennis in te zetten ter verbetering van jouw gezondheid.

Kan ik je helpen?

Via de onderstaande reactie-functie kun je ons over dit recept vragen stellen. Deze vragen zijn wel voor iedereen te lezen op deze pagina.

Wil je ons nu een persoonlijke vraag stellen dan kun je ons altijd een email sturen via: info@melioro.nl

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recept beoordeling




Share This