Wij versimpelen gezondheid,

zodat jij een

‘rijk en waardevol’ leven

kunt leven

Wij versimpelen gezondheid,

zodat jij een

‘rijk en waardevol’ leven

kunt leven

Waar kunnen we je mee helpen? 

Z

Test jezelf!

Wil je werken aan vitaliteit of is het eerst nodig om een en ander aan jouw balans, dus: gezondheid, te herstellen? Hoe weet je dat?

Ik wil weten waar ik sta

Hulp nodig?

Is jouw gezondheid ver te zoeken, of heb je het idee dat het beter kan? Laten we op zoek gaan naar de oorzaak van jouw klachten.

Hoe we dat doen? 

Kennis nodig?

Heb je het idee dat het met jouw gezondheid wel goed zit? Wil je jouw vitaliteit vergroten? Wij geven je hier graag handvatten voor.  

Hoe we dat doen? 

Over Melioro

Wij zijn Mark en Judith; orthomoleculair diëtisten volgens de kPNI. Mark is daarnaast ook kPNI-therapeut. 

Wij helpen je grip te krijgen op jouw gezondheid. We maken een praktische vertaalslag tussen de ervaring van jouw gezondheid en de onderliggende werkingsmechanismen van jouw lichaam. 

Het is ons doel om je inzicht te geven in wáárom jouw lichaam doet wat het doet. Het is onze missie om jou op gezondheidsgebied te ondersteunen, waardoor jij een rijk en waardevol leven kunt leven. 

Je bent van harte uitgenodigd voor een kop koffie of thee. Kom vooral langs bij onze praktijk in het mooie Haarlem. 

Ervaring van cliënten 

De balans in mijn eetpatroon was zoek en ik wilde die, samen met andere klachten, weer herstellen. Mijn klachten zijn grotendeels tot volledig hersteld, ik heb weer een prettige balans gevonden in natuurlijke voeding en heb er alle vertrouwen in dat ik op deze manier verder kan. 

Tamar

Mark weet je als geen ander in je optimale gezondheid te krijgen. Met vriendelijke zorg, een ongelooflijke hoeveelheid kennis en een prettige persoonlijkheid begeleidt en ondersteunt hij je waar nodig is.

Nanja

Vakkundig, betrokken en verhelderend. Sinds 10 maanden kom ik bij Judith en Mark. Naast de gewenste fysieke en geestelijke effecten, geven ze veel uitleg over het functioneren van het lichaam. En waarom welke ondersteuning met supplementen zinvol is. 

Een absolute aanrader voor een gezonder en uitgebalanceerder leven. En, ik eet nog steeds heel lekker!

Frans

Het team van Melioro heeft mij geholpen om in een paar jaar tijd 17 kilo, migraine én diabetes kwijt te raken. In de tussentijd had ik de goede leefstijl wat laten verwateren en was ik toe aan een oppepper. Ze hebben, ook na die aantal jaren, de tijd genomen, luisterden oordeelvrij en dachten hard mee.

Een aanrader voor iedereen die met gezondheids- en gewichtsproblemen kampt!

Linda

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Door dit formulier in te vullen, schrijf je je automatisch in voor nieuwsbrief (met nog meer handvatten en tips). Hiervoor kun je je te allen tijde uitschrijven. Wij behandelen je gegevens vertrouwelijk.

Waarom wij natuurlijke, optimale gezondheid belangrijk vinden 

Natuurlijk

Eigenlijk is optimale gezondheid heel natuurlijk. Niet alleen omdat het voor iedereen vanzelfsprekend zou moeten zijn. Ook omdat het de gezondheid is, zoals onze oer-ouders die hadden.

Duizenden jaren was dit de norm, waarom nemen we nu genoegen met minder?

Optimaal

Ben je gezond als je soms hoofdpijn hebt, elke 2-3 uur iets moet eten of je stemming rond je menstruatie veranderd, etc, etc.?

Wij vinden dat je gezond bent, als je lichaam optimaal presteert, je het onderste uit de kan kunt halen en hier ook de energie voor hebt.

Gezond

Je gezondheid bestaat uit zeven pijlers: voeding, inspanning, slaap, zingeving, leefomgeving, ontspanning en gedrag. Deze zeven horen met elkaar in balans te zijn voor een optimale gezondheid.

Hoe houd je deze pijlers in balans? Wat heeft jouw lijf nodig om écht goed te functioneren?

06 24 45 90 50

Wilhelminapark 28

2012 KC Haarlem

Contact opnemen

Melioro. Het kenniscentrum voor klinische Psycho Neuro Immunologie
Share This