Ons doel: Optimaliseren van de Gezondheid

In januari 2013 is Melioro opgericht door Mark. Sinds juli 2013 is Judith hierbij aangesloten. Sindsdien is ons doel om de gezondheid van Nederlanders te optimaliseren. Tegenwoordig rijzen de kosten rondom ziekte en zorg de pan uit. Dit kunnen we tegengaan, of op z’n minst verminderen, door de basis in orde te maken. Dus: goede voeding, inspanning, ontspanning, gedrag, slaap en zingeving. Goede voeding is voeding die het lichaam ondersteunt en dus niet belast. Op deze manier kan het lichaam zichzelf weer herstellen en in balans brengen. Een optimale gezondheid en optimaal functioneren wordt weer mogelijk!

Missie

Onze missie is: onderliggende oorzaken van ziekte of klachten inzichtelijk maken en het lichaam terug in balans te brengen, waardoor een optimale gezondheid en optimaal functioneren mogelijk wordt.

Iedereen moet namelijk de keuze hebben om zijn/haar gezondheid te kunnen optimaliseren. Gezien de huidige omgevingsfactoren, zoals stress, is het van belang om je gezondheid zo optimaal als mogelijk te houden. Zo kun je ook in je adaptieve vaardigheden sterk zijn; sterk reageren in iedere situatie en zodoende in je eigen kracht staan. Je krijgt het heft voor JOUW gezondheid weer in eigen handen; leert zelf je keuzes te maken. Zo maken we met z’n allen de wereld weer een beetje mooier.

Visie

Het uiteindelijke doel is dat mensen weer terug komen, naar waar ze ooit waren: gezond en vitaal, vol in het leven. Dit doel kunnen wij bereiken door het lichaam terug in homeostase te brengen en te zorgen dat alle zes pijlers van de gezondheid in balans zijn. Voeding, ontspanning, inspanning, gedrag, slaap en zingeving.

En dan krijg je niet een lijst met regels voor boven je bed of aan de binnenkant van je keukenkast, die je over twee jaar nog steeds braaf volgt. Nee. Totaal niet. Je krijgt van ons kennis, informatie. Zo kun je het heft in eigen handen nemen. Jij leert hoe jouw lijf werkt. Daardoor kun je zelf je optimale keuzes maken: je kunt leven naar wat jij waardevol vindt. 

Wil jij ook een optimale gezondheid?

Om dit te bereiken is het belangrijk om te weten waar je nu staat. Heb je al wat klachten of wil je van uit je huidige gezondheid naar een nóg betere gezondheid? Laat ons in het formulier hieronder weten waar we jou mee kunnen helpen.

Zet ook de stap naar een nog mooiere wereld, door zelf in je eigen kracht te staan!

06 24 45 90 50

Wilhelminapark 28

2012 KC Haarlem

Contact opnemen

Share This